Partidul AUR prin vocea șefului Departamentului de Politici Publice cere de urgență inițierea de negocieri cu reprezentanții Comisiei Europene pentru că ”Pensiile militare NU sunt pensii speciale”, susține Ioana Ramona Bruynseels într-o scurtă analiză pe pagina sa de Facebook:

”Invit la dialog real pentru identificarea soluțiilor în problema pensiilor militare!

Pensiile militare NU sunt pensii speciale!

Este absoluta nevoie de o abordare corecta și profesionistă în acest sens!

Specialiștii au tot spus în ultima vreme că e nevoie de o lege a salarizării dedicată personalului afectat de aceste controverse nesănătoase pentru o țară cu războiul la graniță! Haideți să o facem! De ce mai stăm? Să pornim demersurile!

Cu Comisia putem negocia, de ce ne este frică?!?

Este cazul să ne dăm mâna toți actorii sociali relevanți: asociații, sindicate, ong-uri, partide politice și să stabilim care e calea corectă de urmat, astfel încât să se facă dreptate celor atacați pe nedrept!

Dragii mei,

Oriunde în lumea largă, armatele țărilor sunt respectate! Dintre armatele a 30 de state membre NATO, armata noastră, prin rezerviștii săi, este singura care își cere drepturile în stradă! Nu e motiv de mândrie pentru noi!

Nu vorbesc de speciali! Specialii care au uzat de portițele meschine ale sistemului sunt o altă categorie!

Mă refer însă la zecile de mii de oameni corecți care au mers o viață la muncă, si-au făcut datoria și au crezut că, la bătrânețe, vor fi tratați cu respect și cu demnitate, nu cu ură, pensii tăiate și minciuni.

Încălcarea drepturilor lor azi poate însemna încălcarea drepturilor noastre mâine!”, scrie ea.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentȘedință de Guvern | Sprijin financiar şi tehnic acordat de sistemul financiar-bancar în procesul de derulare a programelor europene
Articolul următorRamona Ioana Bruynseels: ”Cum să permiți ca românii să fie dezavantajați în propria lor țară?”