George Simion spune că se așteaptă să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Întrebat cine ar fi primul șef de stat pe care l-ar suna dacă va deveni noul președinte al României, Simion a dat un răspuns neașteptat.

„Prima oară l-aș suna președintele Poloniei“, a răspuns Simion, motivat de faptul că este în prezent președintele grupului de prietenie România-Polonia. Apoi, pe aceeași linie, a menționat că ar suna la cancelaria prezidențială a Republicii Moldova: ‘Da, aș suna-o pe Maia Sandu’, a spus Simion.

Răspunsul este cu atât mai neașteptat cu cât Simion a fost interzis în Republica Moldova pentru încă 5 ani, la începutul acestui an.

George Simion a fost expulzat pe 1 octombrie 2018 din Republica Moldova, fiind declarat persona non grata pentru o perioadă de 5 ani. Un fost ministru al Apărării din Republica Moldova l-a acuzat pe George Simion de legături cu Serviciul Secret rus. Acesta ar fi fost și motivul pentru care liderul AUR a fost expulzat din țara vecină, susține Anatol Șalaru. După ce George Simion ar fi fost monitorizat câțiva ani la rând, s-ar fi aflat de mai multe întâlniri clandestine pe care le-ar fi avut cu oamenii din serviciile rusești. AUR a neagat toate acuzațiile la adresa lui Simion.

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGEORGE SIMION, INTERVIU EXPLOZIV PENTRU ”TU DECIZI!”, CU ANA MARIA PĂCURARU, LA REALITATEA.NET. KREMLIN SAU CASA ALBĂ, BIȘNIȚĂ SAU COMERȚ? – VIDEO
Articolul următorGEORGE SIMION, SUB TIRUL ÎNTREBĂRILOR ANCĂI ALEXANDRESCU LA CULISELE STATULUI PARALEL. CUM A RĂSPUNS ACUZAȚIILOR DIN SPAȚIUL PUBLIC LA ADRESA SA