Liderul AUR lansează un atac fără precedent la adresa premierului Marcel Ciolacu, cel care dă din colț în colț în ziua decontului. PSD a mințit când a spus că va mări pensiile, spune George Simion, iar acum ridică din umeri în bătaie de joc, spunând că a ajuns la fundul sacului. “Măcar să vă fi lăsat în sărăcia voastră”, le-a transmis Simion pensionarilor cu care PSD-ul lui Ciolacu se joacă de-a uite pensia, nu e pensia…

“PSD a mințit! A spus că va mări pensiile, dar nu o va face, iar pe cele pe care le scade acum nici măcar nu le va indexa cu inflația. 

Acum va ridica din umeri și va spune “N-avem bani!” Păi dacă nu aveai bani, Marcele, de ce ți-ai bătut joc de seniorii noștri? 

 
 

Nu îi mai votați! Nu zic să mă votați pe mine. În România de astăzi, cu 1.400 de lei nu poți trăi. Bătaia asta de jos la adresa voastră… Măcar să vă fi lăsat în sărăcia voastră… Faptul că v-au umilit nu se iartă!”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru realitatea.net.

Totodată, Simion a atras atenția asupra faptului că premierul Ciolacu și-a exprimat dorința ca alegerile prezidențiale să se organizeze la scurt timp după locale pentru că știa că, în septembrie, pușculița va fi goală, lucru care îl va costa și va perpetua ghinionul care a măcinat PSD timp de 20 de ani, de la Adrian Năstase până astăzi. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPROPUNEREA DE GUVERN A AUR: CINE SUNT MINIȘTRII PROPUSI ȘI CE SCHIMBĂRI ADUCE
Articolul următorGEORGE SIMION: “AUR PROPUNE UN GUVERN COMPUS DIN 11 MINIŞTRI ŞI DOI VICEPRIM-MINIŞTRI”