Claudiu Târziu, europarlamentar și lider AUR, a declarat luni, despre prestaţia Dianei Şoşoacă, în şedinţa de plen a Parlamentului European când a fost aleasă preşedinţa Comisiei Europene, Ursulavon der Leyen, că a fost cu intenţie şi intenţia ei este total impură şi vizează compromiterea ideii naţionale şi a credinţei creştine. ”Ne-a făcut să ne simţim, pe toţi, jenaţi de prestaţia domniei sale şi mai ales pe noi, cei care şi declarat şi în substanţa acţiunilor noastre suntem conservatori”, a menţionat Târziu, potrivit news.ro.

”Dacă nu a fost făcută cu intenţie, cel puţin a fost făcută dintr-o eroare majoră de poziţionare, dar eu am motive să cred că această ieşire a doamnei Şoşoacă a fost cu intenţie şi intenţia ei este total impură şi anume vizează compromiterea ideii naţionale şi a credinţei creştine ”, a spus Claudiu Târziu, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre prestaţia europarlametarului Diana Şoşoacă, care a fost escortată afară din sala de plen.

Europaramentarul AUR a precizat că ”niciun creştin autentic şi niciun patriot care vrea să îşi apere interesele ţării lui nu se manifestă în felul în care a făcut-o doamna Şoşoacă”.

”Ne-a făcut să ne simţim, pe toţi, jenaţi de prestaţia domniei sale şi mai ales pe noi, cei care şi declarat şi în substanţa acţiunilor noastre suntem conservatori, ne-a pus în dificultate pentru că s-au întors toţi spre noi şi: ”A, ăştia sunteţi voi! Adică, nu sunteţi nişte oameni raţionali, cu care se poate sta de vorbă, nu sunteţi nişte oameni care ştiu că îşi susţină prin argumente poziţiile, ci doar prin zbierete, prin circ, prin scamatorii”, a precizat Claudiu Târziu.

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentEUROSTAT: ROMÂNII AU CELE MAI MICI PENSII DIN UNIUNEA EUROPEANĂ
Articolul următorMIRCEA GEOANĂ, DEMASCAT DE SOȚIA LUI CRISTIAN RIZEA: CUM PRIMEA CASE ȘI CADOURI DE LUX PE IAHTURILE MILIONARILOR – CULISELE STATULUI PARALEL, ORA 21:00